Transfer Satu Mare - Aeroport Cluj

Oferim cele mai bune servicii de transport persoane pentru transfer privat din Satu Mare spre toate aeropoartele din regiune:

  • Satu Mare - Aeroport Cluj Napoca

  • Satu Mare - Aeroport Debrecen

  • Satu Mare - Aeroport Budapesta

  • Satu Mare - Aeroport Viena

precum si catre/dinspre destinatii europene, cu conditia ca orasul de plecare sa fie Satu Mare.

Serviciu de transfer privat este menit sa va solutioneze orice problema de transport la orice ora 24/7.

Ne adresam atat persoanelor fizice cat si celor juridice care au nevoie de transfer de la Aeroport la Hotel sau o locatie din oras, si bineinteles de la Hotel la aeroport sau la orice adresa rezidentiala:

  • Persoane juridice: delegati, invitati, angajati

  • Persoane fizice: turisti, grupuri organizare, familii

Oferta adresandu-se unui public larg cu nevoi si pretentii diferite punem la dispozitia calatorilor nostri autoturisme de diferite capacitati: 4+1, 6+1, 8+1 locuri astfel incat sa putem raspunde tuturor cerintelor.

Pentru a va oferi o experienta cat mai buna, atat din punct de vedere al confortului, cat si a sigurantei, serviciul de transfer aeroport este asigurat doar de autoturisme modele noi, foarte bine intretinute si dotate cu aer conditionat pentru a asigura confortul clientiilor.

Serviciul de Transfer Aeroport este mai mult decat un simplu serviciu de taxi. La aeroport veti fi intampinat de care unul dintre colegii nostri, toti fiind soferi cu vasta experienta pe rutele Satu Mare - Cluj, Satu Mare - Debrecen, Satu Mare - Budapesta. El va astepta cu un panou inscripionat cu numele dumneavoastra, dupa care veti fi condus la masina care va va transporta la destinatia aleasa. 

Apelati la noi cu incredere, echipa noastra dispune de soferi profesionisti disponibil chiar si in regim de urgenta, astfel putem asigura mobilitatea dvs 24 de ore din 24.

Transfer aeroport:

Plecarea de la domiciliu in asa fel incat sa ajungeti la aeroport in timp util (2 ore inaintea decolarii); in cazul transferulul de la Aeroport sunteti asteptat de catre sofer in terminalul sosiri la ora aterizarii dupa care acesta va efectua trasportul pana la domiciliu in siguranta. 

Transport intern / suplimentar

Puteti avea soferul si masina la dispozitia dvs. pentru deplasari interne la orice ora pentru un tarif orar stabilit. 

Pentru a asigura siguranta si confort maxim pe durata calatoriei oferim la cerere scaun pentru copii si miniremorca pentru cazul in care sunt foarte multe bagaje.

Nu ezitati sa ne contactati, serviciul de transfer / transport privat este disponibil Non Stop, plecari si sosiri din Satu Mare sau Cluj Napoca la orice ora.

Rezervari

Telefonic, intre orele 09.00 - 22.00: